IF vs DEPORTIU

MANYANET REUS 16 – 66 REUS DEPORTIU

Aquest cap de setmana vam iniciar la competició d’aquesta temporada 22-23. Ens va tocar començar contra un rival complicat que no ens va posar les coses gens fàcils, un contrincant dur, intens i físicament superior a nosaltres. 

Vam sortir molt posades i amb un ritme que ens va fer competir, fent que el Deportiu hagués de lluitar cada pilota i cada cistella, però a mesura que avançava el partit les coses se’ns anaven complicant. 

Fruit del cansament, dels nervis, vam començar a perdre pilotes fàcils, passades i regalar alguna que altre pilota, a més gairebé arribant a la mitja part del partit el nostre encert cap a cistella va disminuir i això va provocar que la distància en el marcador anés augmentant entre els dos equips cada vegada més. 

Cal dir però, que tot i això, no vam deixar de treballar i de lluitar durant tot el partit. 
És el primer de la temporada que acaba de començar, ha estat un partit que ens serveix per valorar on estem, què és el que hem de treballar per millorar a curt termini i on volem arribar. Tenim clar que no serà una temporada fàcil però que treballarem per plantar cara i treballar de valent a cada partit. 

La setmana següent juguem al camp del CB Morell, segur que es veurà un canvi per petit que sigui.  5, 6, 7 – MANYANET!!