SMA vs MORELL

MANYANET REUS A 70 – 37 CB MORELL B

L’equip venia de patir una derrota dura en la primera jornada i sabíem que a casa davant dels nostres, havíem de sortir a totes i amb una altra actitud i trobar sensacions positives.

L’inici va estar marcat per una gran intensitat darrera, i un ritme alt de circulació i encert de cara a cistella, trobant les primeres diferencies.

20-9

Al inici del segon quart, l’equip es va relaxar i vam cometre errors en el rebot i en pèrdues de pilota, fet que el rival va aprofitar per baixar dels 10 punts, pero uns minuts finals amb unes transicions ràpides va donar fet a marxar al descans +16

12-7 segon quart

Després del descans l’equip va sortir com una apisonadora, dominant el rebot i circulant ràpid la pilota, fent un parcial 12-0 nomes sortir, trobant bons moments i destacant una defensa treballada de tots, el rival va anar desapareixent mica en mica, i l’equip no es va relaxar.

3er quart 24-8

A l’últim quart la idea era no relaxar-se i que l’equip acabes bé el que havíem treballat, i per moments era complicat, ja que inevitablement es va baixar una marxa, pero l’equip no va baixar els braços i va treure l’orgull per guanyar el quart.

14-13 Ara a treballar per el següent diumenge derbi contra el Reus Deportiu i una setmana per seguir treballant i creixent desde la humilitat com equip. Seguim!!

Crònica patrocinada per: