PBG vs LA SELVA

L’ultima jornada ens vam enfrontar contra La Selva, la qual tenia un equip bastant variat, tenint jugadors físicament grans així com petits.

Vam començar el partit remarcant el tir al taulell, però al primer quart vam sortir adormits, tenint problemes bàsics en defensa i falta d’encert en atac.

A partir del segon quart la situació va millorar en atac, on vam fer utilitat del taulell com havíem remarcat abans a l’escalfament. Tot i així la defensa individual no funcionava massa bé.

No va ser fins al 4t quart que ens vam despertar en defensa i seguint amb la mateixa línia en l’atac baixant el més ràpid possible als contraatacs i sense anar tots a per la pilota a la vegada. 

Ens vam mantenir en aquest nivell fins acabar el partit havent après que tot i ser molt lluitadors i lluitadores, també hem de raonar dins del camp, prenent decisions com a l’hora de sacar o si es millor tirar al taulell o a l’aro. Gràcies a aquesta reflexió vam ser capaços i capaces de reprendre el rumb del partit i jugar com nosaltres sabem!!

Aquest dissabte juguem contra la Puigcerver a casa seva i anirem a demostrar el que hem après i seguir treballant com sempre!!

5 ,6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el patrocini de: