CALAFELL vs PIM

CB CALAFELL 48 – 50 PIM

Partit d’infart que remuntem al final, entre el 6è i 8è període. Comencem el partit molt, molt relaxats i massa contents que ens passa una factura molt gran: marcador al descans de 32 a 15, a favor dels locals, de Calafell.

Tornem del descans sense cap canvi d’actitud, i és que abans del descans ja se’ns havia demanat, igual que també es va fer amb bones finalitzacions sota cistella. Qui hagués estat present al partit hagués vist més un partit típic d’equips que s’inicien a l’esport que no pas d’un equip on porta molts anys jugant.

Per sort, per il·luminació d’alguna imatge divina, vam reaccionar i vam acabar guanyant el partit, que quasi bé no l’estem guanyant fins al darrer minut de partit.

Esperem que això serveixi d’aprenentatge i no es torni a repetir. Estem en temps de descompte i hem fet pocs canvis.

Amb el patrocini de: