CMV vs CBT

MANYANET REUS VERD 52 – 61 CB TARRAGONA

Derrota dolorosa a la prórroga contra el lider invicte.

Vam iniciar el partit amb molts nervis i desorientats, potser la emoció del partit i les ganes es van fer sortir i cometre uns errors desmesurats, fet que donava les primeres avantatges al rival 2-8, pero l’equip es va refer i va entrar al partit pujant línies i intensitat darrera i trobant solucions en atac, això va fer que al final del quart acabéssim 3 amunt

Final 1r quart 15-12

L’equip estava bé, amb força, creient i sabent que era un treball de picar pedra 40 min, al segon quart, l’equip va trobar solucions per poder sortir al contraatac i facilitat per castigar desde la línia del 6,25 al rival, 3 triples seguits i un treball bo darrera ens van fer marxar al descans 10 amunt.

2n quart 32-22

Sabíem que el rival pujaria línies, pujaria intensitat i sobretot que el marcador s’ajustaria, pero possiblement ho vam ficar massa fàcil, l’equip no tenia la fluïdesa i la tranquil·litat en atac que havíem aconseguit trobar al 2on quart i entre el poc encert als tirs lliures i els problemes al rebot i les faltes, ens anaven guanyant terreny, l’equip va entendre que tenia que fer-se fort darrera per mantenir la solidesa, al final del tercer quart es van ficar a 3 punts. 

Final 3r quart 39-36

Un últim quart d’infart, d treball, de carácter i de ser equip, el rival tenia la dinàmica positiva, pero l’equip jugava amb la distancia de 4, 5 punts. 

L’expulsió del nostre home alt al inici de quart, va condicionar encara mes el rebot, que va ser l’assignatura pendent de la tarda, vam arribar als minuts finals, amb un cara o creu, el CBT amb un triple es va ficar per davant, pero l’equip contestava amb un triple i una cistella, l’equip estava fent un gran esforç i va entrar a l’últim minut amb 2 amunt i tenint 6 tirs lliures seguits en diferents atacs, sumats a bones defenses per poder matar el partit, pero potser els nervis, el cansament o que a vegades es fa l’aro petit, van fer fallar, amb 31 segons tenim atac a favor amb 2 amunt i la jugada surt be, ja que l’objectiu era la cistella o anar a la línia dels tirs lliures, tot i que potser massa aviat faltant 21 segons, els 2 tirs lliures matarien pràcticament, pero vam fallarnos i tocava treballar a l’última per treure’l, l’equip va defensar MOLT BE, tancant les ajudes, saltant al home referent d’ells i evitant la cistella pero el rebot l’agafava un rival i la deixava dins a falta de 3 segons i tot i tenir l’últim tiro per guanyar, el partit anava a la prórroga. No se si es podria dir injust per la feina dels nois perquè el rival també ho va merèixer per la segona part que va fer, pero si que moralment i anímicament, l’equip ho va notar. 

Final 4art quart 50-50

A la prórroga l’equip estava tocat i poc a poc es va anar desinflant i anant a remolc, el CBT ho va aprofitar i al final es va emportar un gran partit viscut ahir al pavelló. 

Final 52-61

Una derrota dura, pero no queda altra que aixecar el cap i seguir, hem donat 4 o 5 passes en comparació amb any passat, i no hem d’oblidar que estem formant, s’ha de seguir i aprendre de tot això, l’important es viure-ho. Felicitar al rival per la victoria i al equip per l’esforç i el treball. 5,6,7 MANYANET!!!

Agrair el suport de la grada i l’ambient viscut, amb tardes així tot es mes fàcil, us devem una familia!!

Amb el patrocini de: