RAPITENC vs CMG

CB RAPITENCRapitenc 89 – 67 MANYANET REUS GROC

Un partit molt igualat, mantenint petites ratxes tant per un equip com per l’altre, on degut a la superioritat física, els locals van poder acabar per davant en el marcador a l’acabar el primer quart.

El partit va seguir amb molta intensitat i duresa física, cosa que va passar factura als nostres, tot i que mitjançant un bon joc i una pressió a tota la pista vam aconseguir dominar el partit en alguns moments del segon quart.

A la represa, els locals van seguir imprimint un joc molt físic, tot i que el Manyanet va saber gestionar-ho, sortint molt bé als contra-atacs i mantenint la diferència en el marcador fins que no van poder aguantar més.

A l’últim quart, el Manyanet va tenir una última empenta que a través del bon joc però la falta d’encert, no va permetre acabar d’acostar-se al marcador, demostrant que el joc en equip et pot fer dominar un partit.

Finalment, el matx va acabar 89 a 67.

Amb el patrocini de: