JOAN XXIII vs AM

BÀSQUET JOAN XXIII 55 – 66 MANYANET REUS

Arranquem el partit molt encertats en atac però fluixos en defensa cosa que permet al equip rival anotar 10 punts a la primera part encara que nosaltres n’anotem 18. Una segona part semblant permet distanciar-nos una mica més en el marcador però seguim sent fluixos en defensa cosa que permet que l’altre equip segueixi anotant cistelles fàcils. Les dos parts següents donem una baixada en atac i seguim permetent cistelles del altre equip per errors nostres, cosa que fa que el equip rival ens retalli una mica la distància abans de la mitja part. Al reprendre el partit a la cinquena i sisena part, sortim més durs en defensa i treballem bé les ajudes, però seguim com a les dos parts anteriors que no anotem amb facilitat, encara que en aquest cas no anotem per males decisions en el tir. Finalment augmentem una mica la distància i fem que el marcador quedi en un resultat més ajustat del esperat, marcat pel nostre joc millorable en moltes etapes del partit. S’ha de seguir treballant en defensa i en atac per a poder millorar els resultats. 

5-6-7 MANYANET

Amb el patrocini de: