CMG vs RAPITENC

MANYANET REUS GROC 61 – 100 CB RAPITENC

El partit va començar amb un equip visitant molt enèrgic i el Manyanet Reus arribava tard a les ajudes, atacava sense convicció i amb la intenció d’anar passant els minuts. A estones semblava que els locals començaven a agafar el ritme, però la diferència de físic entre els dos equips i les errades en les definicions dels reusencs, ho impedia.

Després de la mitja part va aparèixer un Manyanet Reus completament diferent al que hi havia hagut fins ara. Pressionaven tota la pista, recuperaven pilotes, es llençaven al terra a per les pilotes dividides, bloquejaven el rebot i corrien el contra-atac, és a dir, traient tota la intensitat que tenien per intentar demostrara que el resultat no demostrava la diferència entre els dos equips però, els errors en les finalitzacions no permetien reduir les diferències.

Ha estat un partit on ens hem demostrat a nosaltres mateixos que si no comencem concentrats i amb intensitat des del primer minut del partit fins a l’últim, és molt difícil poder competir els partits.

Amb el patrocini de: