SMB vs AMPOSTA

MANYANET REUS B 55 – 76 CB AMPOSTA

Partit contra els líders del grup on vam competir molt i molt bé els primers 20 minuts de partit. Primer quart 17 a 12 a favor nostre i el segon 14 a 20 a favor del equip rival que ens va fer arribar al descans -1 al marcador. Gràcies a una bona defensa de la pilota i a 3 triples durant aquests primers 20 minuts.
Comencem el tercer quart amb un 2+1 i ens arribem a posar dos punts per sobre, però ells comencen a jugar amb boles interiors on eren físicament superiors i ens costa molt tot intentar diverses opcions defensives poder aturar el seu joc interior. Acabem el quart 18 a 25, bé en atac però masses punts del rival.
L’últim quart no vam estar gens encertats únicament anotem 8 punts i moltes faltes en contra ràpides fan que aprofitin el bonus, tiren fins a 10 tirs lliures. 
Bones sensacions ja que anotem 7 triples en total, amb un 53% en tirs lliures que es pot millorar però és superior al rival (46%) i destacar sobretot els primers 20 minuts on vam poder observar millores respecte l’anada contra aquests rivals.
A seguir!

Amb el patrocini de: