CMG vs SALLE TGN

MANYANET REUS GROC 63 – 68 SALLE TARRAGONA
El partit va començar molt igualat, amb intercanvis de cistellers que mostraven un resultat igualat fins que l’equip local va aconseguir pujar una mica la defensa i finalitzar el quart 4 punts per davant (16-12).El partit va seguir amb intercanvis, on tot i la pressió defensiva de l’equip visitant, el resultat s’anava mantenint amb un atac ordenat del Manyanet (35-33).Al tornar dels vestidors, hi va haver ratxes de punts, que tant eren positives pels locals com pels visitants. Els de Reus van tancar espais a la pilota en defensa i, gràcies a això van tenir opcions de fer cistelles més senzilles i mantenir el resultat (54-50).El partit va seguir la mateixa tònica que al principi del partit, amb intercanvis de cistelles per part dels dos equips, fins que l’equip local va començar a fallar cistelles a prop de l’aro i la Salle va poder obtenir un petit avantatge per finalitzar l’encontre per davant en el marcador 63-68.Molt bon partit del Cadet Masculí Groc que els marca la línia a seguir per encarar el 2022 amb més ganes que mai!

5, 6, 7… MA-NYA-NET!

Amb el patrocini de: