TROBADA LESTONNAC P5

Aquest dissabte al matí els nostres babies de p5 es van estrenar en el Torneig organitzat per l’escola Lestonnac de Tarragona al pavelló del Serrallo.

Després de no poder-se realitzar la passada temporada per la pandèmia, enguany l’han tornat a recuperar i nosaltres hi hem assistit una vegada més. Com sempre una trobada magnífica on hem pogut gaudir fins a dos partits. Per als nostres petits van ser els seus dos primers partits, el primer contra la Salle de TGN i el segon amb els amfitrions.

El primer partit ens va servir per prendre contacte del que és jugar, amb les normes bàsiques de fora i els rols d’atac i defensa, així com també de passar la pilota i córrer, tant per recuperar-la com per posar cistella. El segon partit, ja vam estar més ubicats i vam poder treballar moltes més cosetes.

Aquest diumenge els podreu veure a l’escola, als descansos del sènior masculí A, a les 17:45.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: