ROCABRUNA vs SMB

ROCABRUNA -REUS DEPORTIU 52-46 MANYANET REUS B

Partit contra el segon classificat del grup en una pista complicada. 
Primer quart molt dolent no pel joc, però si per l’encert, ja que únicament anotem 4 punts i el rival ens anota 18. A partir d’aquí canvi de xip i aconseguim un parcial de 14 a 9 a favor nostre i amb una gran defensa del 1c1 i tancant molt bé el rebot defensiu.
El tercer quart va ser molt competit, aprofitant i llegint bé on teníem avantatges, acabant 10-11. L’últim quart vam treballar bé donant ritme, tot i perdre alguna bola per intentar córrer en moments que havíem de parar i jugar.  Felicitar els nois pel treball els 40 minuts de partit.
Anotem els mateixos tirs de 2 i tirs lliures que l’equip rival i amb millor percentatge (43% vs 23% en tirs lliures, 42% vs 36% en tirs de dos) però ells anoten 2 triples més que nosaltres que fa que perdem el partit de 6.
Com a conclusió final, el primer quart ens marca el partit perquè a partir d’aquí des del meu punt de vista som superiors. Acabem l’any amb 2 últims partits molt bons i a seguir treballant aquest Nadal per poder aconseguir els objectius en el que resta de temporada.

Amb el patrocini de: