CAMBRILS vs CMG

CB CAMBRILS 56 – 67 MANYANET REUS GROC

Un partit on ens va costar arrencar, el Cambrils va sortir amb molta empenta i el Manyanet sempre va anar pel darrere en el marcador, fruit de la feblesa defensiva i de no tancar el rebot.

De mica en mica els reusencs es van anar refent, i tot i el fred que marcava al pavelló, van començar a ser més verticals en atac i pressionar tota la pista, cosa que va ajudar a recuperar la distància en el marcador i arribar a la mitja part igualats.

La pressió defensiva dels visitants va seguir, aconseguint recuperar pilotes i podent fer finalitzacions fàcils, tot i que, moltes acabaven errant-se. Això va fer mantenir la igualtat en el marcador fins al final del tercer quart.

En l’últim, el Manyanet Reus va tornar a ser agressiu, defensant tota la pista i bloquejant millor el rebot defensiu, cosa que va permetre córrer en atac i aconseguir alguns punts de diferència per donar tranquil·litat al final del partit (56-67).

Amb el patrocini de: