IM vs PUIGCERVER

MANYANET REUS 70-63 ESCOLA PUIGCERVER

Partit molt igualat i on s’ha pogut disfrutar de un bon derbi a casa. Els primers quarts s’han vist reflectits que sino estem concentrats cada minut del partit, veiem com el altre equip s’allunyava del marcador cada vegada que podia, males defenses en el 1c1 y que no érem verticals a la hora de atacar cistella per aconseguir punts ens dificultava anar per sota tot el rato però sense deixar distància al marcador. En la segona part aconseguim aumentar la intensitat ofensiva provocant que el equip rival tingues més dificultat per fer cistella però no lo suficient perquè continuen arribant massa fácil encara. La actitud de tots els jugadors era de lluitar fins al final, i arribem a l’últim minut -6 en contra, dues bones jugades ràpides encadenant 2 triples ens permeten arribar a la prórroga, aquí és on ens decidim plantar i posem el peu a l’accelerador per emportar-nos la victòria en un partit molt igualat.

Amb el patrocini de: