JM vs CB PRAT

MANYANET REUS 67-73 CB PRAT

Derrota del Junior Masculí contra el CB Prat en un partit molt igualat que es va decidir a favor dels visitants en un tercer període molt fluix per part del nostre equip.

El partit va començar amb molta igualtat, ambdós equips concentrats en defensa i amb prou encert en atac i amb bones sensacions per la feina feta als primers minuts de partits tot i no ser capaços de agafar avantatge al marcador (17-18 al final del primer període). Al segon període el partit segueix la mateixa tendència, molta igualtat, els equips ens alternem al marcador i arribem al descans empatats 34-34.

A la represa semblava que el partit es podia decantar per part nostra amb un 5-0 d’inici, però als últims 4 minuts de període l’equip va baixar el nivell defensiu, i el Prat ho va aprofitar per fer-nos un parcial de 0-13 de la mà del seu millor jugador, el número #23 que va anotar 26 punts. A més, les pèrdues de pilota i la una dolenta selecció de tir va fer que només anotéssim 7 punts en 10 minuts. Al darrer quart l’equip intenta reaccionar a partir d’una millora defensiva i de tornar a recuperar l’encert en el tir exterior, però no n’és suficient i l’equip encaixa la segona derrota consecutiva a la lliga.

Cal destacar la bona actitud dels jugadors que van donar el seu màxim. Seguim!

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el patrocini de: