ADT vs CMG

AD TORREFORTA 63 – 73 MANYANET REUS GROC

Va ser un partit molt trabat, amb poc espai ja que la pista en què es jugava era un pèl estreta i els reusencs van començar a mig gas, deixant portar la iniciativa del partit a l’equip de Torreforta, sense apretar línies de passada ni corrent el contra-atac, fet que va permetre acabar el primer quart 19 a 15.

Al llarg del segon quart, l’equip visitant va seguir sense sentir-se còmode, demostrant que en certs moments podia dominar, però sense fer-ho extensiu en el temps, deixant moltes segones opcions a l’ADT i sense trobar espais en atac, per arribar a la mitja part amb un marcador de 40 a 31.

A partir del tercer quart es va veure un Manyanet diferent, més ordenat en defensa i més vertical en atac, jugant senzill però ràpid, cosa que va permetre acabar el quart amb 4 punts a favor en el marcador.

Per acabar, seguint amb la línia del tercer quart, el Manyanet Reus va seguir treballant de valent per aconseguir ampliar l’avantatge fins al resultat final de 63 a 73.

Amb el patrocini de: