SALLE vs PBG

LA SALLE REUS – MANYANET REUS GROC

Tercer partit dels nostres prebenjamins que disputen aquesta temporada, i tercer partit en que ens segueixen fent gaudir d’aquest esport com mai.

Aquesta vegada ens ha tocat anar a la pista de l’escola La Salle de Reus. Seguim treballant la defensa individual i també l’anar directes a cistella. Aquest dissabte però, vam insistir molt en ser 2forts i fortes” en el sentit de no tenir por a estirar la pilota, a marxar ràpid cap a cistella i a apropar-me als rivals per esquivar-los i poder arribar abans per fer cistella.

Val a dir, que tot i ser de 1r, en algunes situacions vam fer de grans ja que vam ensenyar al rival a com havien de sacar, on atacaven … Això en l’esport també és vàlid i, m’atreviria a dir, que una de les coses més importants.

A seguir treballant, aquest dissabte tornem a jugar a l’escola contra l’escola Sant Josep. Seguirem gaudint de bon bàsquet!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Amb el patrocini de: