GAVA vs JM

CB GAVÀ 81 – 66 MANYANET REUS

Derrota del Junior Masculí davant d’un CB Gavà que va ser molt superior a la segona part.

L’equip va començar el partit molt concentrat, mostrant un bon nivell defensiu en els primers minuts i també un bon joc en atac que ens permetia agafar un avantatge de 15 punts al minut 7 del segon període. també gràcies al nostre elevat encert en el tir exterior (fins 7 triples en la primera meitat). Però un parcial de 9-1 en els darrers instants abans de marxar al descans (amb un triple sobre la botzina inclòs) fa que arribem només a la mitja part 31-40 i amb sensacions agredolces.

A la segona part el partit canvia totalment. L’equip local augmenta el seu nivell defensiu tant en individual com amb una pressió a mitja pista més defensa zonal que ens costa molt superar. Tot això fa que no estem còmodes a pista i comencem a prendre males decisions en atac que el rival aprofita per anotar en transició amb facilitat. En definitiva, desconnexió total i encaixem un parcial de 33-13 que va ser definitiu.

Al darrer període l’equip intenta refer-se però la manca control en el rebot defensiu permet al rival anotar en segones opcions i tancar amb comoditat l’enfrontament.

Tot i la derrota cal destacar la bona primera meitat de l’equip contra un dels equips capdavanters de la lliga. L’equip està treballant de valent als entrenaments per millorar. Som-hi!

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el patrocini de: