CMV vs TORREDEMBARRA

MANYANET REUS VERD 81 – 75 BC TORREDEMBARRA

Inici de partit sense cap dominador clar, amb poques defenses i moltes errades tant en els pases, com en el excés de tir exterior sense saber llegir en cap moment les avantatges, això ens dona pas a acabar el quart 15 – 19

El segon quart ens costa moltíssim defensar les triangulacions i no fem be el balanç defensiu i el rival juga a plaer agafant fins a 15 punts de avantatge, l’equip es trobava confós i enfonsat, frustrat, es aquí quan pugem línies i tenim una petita reacció i marxem al descans 7 punts per sota. 33 – 40

A la sortida del descans l’equip sembla decidit i concentrat per agafar el timó del partit i ens fiquem a 2 pero 2 triples seguits ens fan tornar a baixar el cap i caure en desànim i seguir amb la mala dinàmica. Tot el quart es un dejavu del joc dels 2 primers quarts i tot i que comencem a intentar buscar carregar als homes importants, el joc es mol poc creatiu i ens limitem a viure de certs jugadors, una reacció final, ens fa tornar a guanyar el quart i  ficar-nos a 6 punts. Quedava un quart i l’equip estava amb ganes i unit per treballar l’últim quart. 54 – 60

Els 2 primers minuts de l’últim quart donen pas a ficar-nos a 2 punts, comencem a buscar els blocs amb els pivots per buscar divisions. A falta de 2 minuts, l’equip es situa per davant i es aquí on entrem en un cara i creu, on possiblement tinguem sort amb alguna acció arbitral i ens fa tenir l’últim atac per guanyar el partit, amb empat al marcador, pero no tenim la sort d’anotar.  71 – 71

Anem a la prórroga i uns 2 primers minuts horribles ens fa jugar a la ruleta russa pero al final acabem dominant i traient el partit. Podem fer una valoració molt amplia, direm que el positiu per damunt de la victòria, es l’esperit de l’equip i el caràcter que avui han tret quan estaven frustrats, remontar 2 cops no es fácil i era important creure, estem orgullosos per aquesta feina. El negatiu el joc i la imatge de joc que estem oferint tant defensiva com ofensiva, podem fer-ho millor i si volem competir amb els millors, hem de cambiar, tenim feina, treballarem per intentar cambiar!!! No volem guanyar de qualsevol manera, volem trobar el camí!!!

Amb el patrocini de: