CF vs REUS DEPORTIU

MANYANET REUS 42 – 76 REUS DEPORTIU

Partit complicat de les nostres cadets aquest cap de setmana contra un rival amb molta intensitat. Ens està costant molt trobar-nos còmodes des d’un primer moment en pista, seguim començant els partits amb massa tensió i nerviosisme fet que provoca que no sapiguem situar-nos a pista i ens desconcentrem. Iniciem el partit rebent cistelles fàcils i perdent moltes pilotes per manca de concentració o bé per precipitació. 

A poc a poc aconseguim posar-nos dins del partit retallant la distància que el rival havia agafat en el marcador. Fem un segon quart molt bo, ja que pugem el ritme, la intensitat i la concentració, aconseguim córrer i fer cistelles en contraatac fàcils, en situem organitzades en atac i trobem bones accions de tir, llàstima, però, que aquest ritme de treball l’aguantem només fins a mitjans del tercer quart; amb pocs minuts tornem a abaixar els braços i no estar posades en el partit, això ens repercuteix en el marcador, ja que ens tornen a agafar una distància considerable. 

Hem de treballar per aguantar la intensitat durant tot el partit i no precipitar-nos quan juguem contra rivals durs i amb ritme, no podem treure’ns la pilota de sobre per por o per neguit i tot comença per treballar com volem en els entrenaments. Ens queda molt per aprendre i per demostrar perquè podem donar MOLT MÉS! 

Seguirem en aquest camí per de mica en mica anar aconseguint els nostres objectius. 

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: