TORREDEMBARRA vs SFB

BC TORREDEMBARA 42 – 69 MANYANET REUS B

Iniciem el partit concentrades i amb el ritme que ens caracteritza, juguem organitzades i trobem bones accions de tir i finalitzacions, però ens costa molt anotar, només fiquem una cistella durant els primers set minuts de partit, cal dir que el rival es fica en una defensa zonal pocs minuts després d’iniciar el partit, fet que ens dificulta més anotar. Finalitzem un primer quart amb vuit punts per ambdues parts. 

En el segon quart pugem la intensitat defensiva, fet que repercuteix en la millora del nostre atac i en l’encert, agafem confiança en els tirs exteriors, recuperem pilotes aconseguint així cistelles assegurades de contraatac, trobem els espais que ens deix la zona per realitzar tirs alliberats. Gràcies al treball d’aquest quart agafem una distància considerable en el marcador, aconseguí anotar el triple de punts que en el primer període. 

Després de la mitja part baixem una mica la intensitat defensiva en certs moments i cometem alguns errors defensius que paguem amb cistelles fàcils de les nostres rivals, tot i això no deixem de treballar durant tot el partit, ens mantenim amb la concentració necessària i no ens col·lapsem davant la defensa zonal. 

Hem de continuar treballant amb aquesta intensitat defensiva i el ritme de partit que volem al llarg de tots els partits des del minut zero fins al quaranta. 

Molt contentes del treball que estan fent les nostres sèniors, esperem seguir per aquest camí al llarg de tota la temporada!

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: