SFA vs MORELL

MANYANET REUS A 45 – 74 CB MORELL

Segon derbi de la temporada on malauradament es decanta a favor de l’equip contrari. Comença el partit amb molta incertesa on els dos equips ens adaptem al rival i amb un CB Morell amb les idees molt clares des del principi del partit. Veiem que serà que un partit complicat i al final del primer quart acabem 7-17

El segon quart reaccionem esporàdicament i intentem millorar el nostre joc, però elles segueixen jugant dur i tenen el seu millor període, arribant a la mitja part 20-42.

El tercer quart seguim amb la mateixa dinàmica, on el continu bon joc del CB Morell passa factura i on el nostre desencert complica que ens revifem i finalitzem el quart amb un 28-59.

Anem cap al últim quart amb el partit trencat però intentant que ens surti millor el nostre joc i treballar el que queda de partit, on aconseguim el millor quart en puntuació i joc i acabem partit amb un 45-74. Mal partit del nostre sènior A on no hem de fixar-nos en aquesta derrota i pensar en el partit següent, per tornar a donar guerra com sabem!!

5-6-7 MAA_ NYAA_NEETT!!!

Amb el patrocini de: