PBG vs MARIA CORTINA

Primer partit de competició per als nostres prebenjamins de 1r, i quin partidàs!!!

Vam jugar a les 12:30 del dissabte al pati de l’escola, amb un sol que era d’agrair, semblava que tot havia d’estar a favor nostre perquè vam cabar fent un partit molt bo. Malgrat que el rival, el Maria Cortina, eren grans i corrien molt, vam lluitar totes les pilotes per mirar de tenir-les nosaltres i llençar a cistella. Aquest últim aspecte va costar una mica, hem d’esmorzar i practicar una mica més, però jolin! Per ser el primer partit nostre, de molts dels jugadors/es i per ser de 1r, està molt i molt bé!

Ens va encantar i així el públic ho va veure, que ens encanta tenir la pilota i ens barallem amb qui sigui per tenir-la, ens és igual que facin 5 pams més que nosaltres, siguin més forts o corrin més. El que volem fer és jugar a bàsquet i passar-nos-ho molt bé!

Així doncs, i ben fort …

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: