CLARET vs PIM

AE CLARET VALLS 59 – 49 MANYANET REUS

Dura derrota d’aquest dissabte a la pista del Claret. Hem tingut una setmana curta i molt desconnectada, ja que no hem estat concentrats treballant els dies d’entrenaments, i això es va veure dissabte.

El resultat numèric podria haver estat molt pitjor si no hagués estat per la sang freda, que per sort, comptem amb alguns membres del nostre equip. I és que les ganes de treballar i sumar sempre han de guanyar als que no en tenen. Vam començar, molt, molt, molt desconnectats, derivat del mal escalfament que vam estar fent i de la desconnexió que portàvem.

Com deia, vam jugar molt malament, però no tot el partit, van ser els dos i mig primers períodes, després, els que realment volien treballar van ser els que van estar a pista i, jolin, quina diferència d’equip i de partit!!! Vam remuntar moltíssim en el marcador, però a banda, també, com a equip. I això és el que més ens ha d’importar i que més pes ha de tenir.

Aquest cap de setmana descansem, per desconnectar i agafar forces, perquè ens queda la volta de tornada, amb la majoria de partits a casa, especialment els que més ens han costat. Casa nostra ha de ser el nostre fortí, hem de treballar-ho, i especialment, la part mental.

Som-hi!!! 5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el patrocini de: