VILASECA vs CMV

CB VILASECA 53 – 32 MANYANET REUS VERD

Dura derrota, on hem durat al camp 2 quarts. Sortida boníssima on els nois han sabut fer el que havíem treballat i la concentració estava latent en els jugadors. Comencem forts llegint molt be les avantatges i dominan el rebot. Aprofitem alguns errors en els pases d’ells per dirigir algun contraatac i ens permet agafar una primera avantatge de 8 punts. El rival es fica en zona, inicialment sens complica la direcció de joc i comencen a escurçar mica en mica. Parcial 1er quart 11 a 15  el poc encert en els tirs davant la zona i els passes perduts i que el rival va augmentant la pressió i s’ho va creient, fa que ens arribin a igualar. Perdem pilotes per errors no forçats. Ells es van carregant de personals per la pressió alta i la intensitat que marquen. Ens costa molt anotar. L’única manera que tenim d’anotar es desde la línea de tir lliure.  Resultat al descans 22-18. La dinámica començava a ser algo negativa i havíem d’intentar remediar-ho si no volíem perdre’l-hi el pas al partit.  

La sortida del tercer quart ha estat molt dolenta i l’actitud ha canviat, no hi ha hagut sensació d’equip en cap moment, no es passen la pilota i la diferència augmenta ràpidament a 12 punts. Són més agressius i perdem pilota cada vegada, semblem un altre equip.  Ens posem molt nerviosos i no sabem reaccionar amb el joc que fan ells. Comencen a jugar a plaer i acaba el 3er quart 43-24

Un últim quart on la sensació es que estiguem frustrats, no ens entren els tirs, pero el mes dolorós es que res del que hem intentat, no es que no hagi sortit, no s’ha fet. Un quart per intercanviar unes poques cistelles i intentar amb algo d’orgull alguna cosa, pero sincerament al equip li sobrava el quart. Resultat final 53-32. Hem de millorar per poder jugar amb equips que juguen amb tanta intensitat. No nomes tècnicament, que un cop mes no s’ha jugat a res, sino com equip, ens hem d’animar quan fallem, quan estem als moments complicats, hem d mirar a la dreta i també a l’esquerra i entendre que on no pugi arribar jo arribarà el company, podem perdre pero la imatge d’equip i els valors son innegociables, i això avui no s’ha tingut a partir del segon quart, i els partits duren 4 quarts.  Els nervis no ens ajuden gens i s’ha de treballar molt el cap. Pero tranquil·litat, MILLORAREM!!!

Amb el patrocini de: