MORELL vs PIM

CB MORELL 52 – 40 MANYANET REUS

Bon partit, malgrat el resultat, dels nostres preinfantils masculins a la pista del CB Morell. Un partit que vam estar lluitant-lo durant tot el temps, però que finalment, gràcies a un millor encert de l’equip local, la victòria es va quedar al municipi tarragoní.

Tot i que el treball dels nostres nois va ser excel·lent, per ara, és el millor partit que hem disputat jugant com a equip, a les bones, però especialment, en els moments que més difícil ho teníem. Vam saber gestionar millor les emocions i això ens va permetre continuar estar a peu de canó.

Una molt bona defensa amb les línies de passada i intentant robar pilotes des de primera línia, van ser les claus per poder estar tot el partit lluitant. Aquesta setmana tenim jornada de descans general per part de la FCBQ, jornada que aprofitarem per agafar forces i tornar de nou al novembre.

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: