Prebenjamí 2n 23-24 d’octubre

Cap de setmana complet.

Dissabte al matí primer partit de lliga del nostre Prebenjamí Blau contra l’escola Vidal i Barraquer de Cambrils.

Partit on es va notar les ganes que teníem de començar a  jugar partits i on des del principi vam estar concentrats i amb ganes de tenir la pilota; aconseguint robar moltes pilotes i fer moltes cistelles.

Molt bona feina!!

Diumenge al matí tant el Prebenjamí Verd com el Blau vam jugar dos partits cadascun contra l’escola CBT, el Joan XXIII i el CB Montblanc a la 5a Trobada d’Escoles que es va celebrar al nostre col·legi.

Vam poder disfrutar d’una gran jornada on vam estar molt lluitadors i on anàvem ràpid cap a cistella. 

Ens ho vam passar super bé. 

Molt contentes de tots!!

5-6-7 MA-NYA-NEEEET!!

Amb el patrocini de: