BARÇA vs SFA

BARÇA CBS B 79 – 53 MANYANET REUS A

Tercera jornada de lliga on ens enfrontem a un equip dels que segurament lluitarà per la zona alta de la classificació. Comencem el primer quart amb treballant i aguantant el joc ràpid del rival arribant al final del període 20 a 15. 

El segon quart elles segueixen creixent anotant i a nivell de defensa a nosaltres ens incomoda, ens roben algunes pilotes seguides però seguim treballant, acabant el quart amb un triple sobre la botzina i pujant al marcador 41-29.

Arriba el tercer quart on ens passa factura el seu joc ràpid i l’estat físic nostre, errant passades per superar la pressió però seguim amb el cap amunt i intentant que no segueixi el seu bon joc finalitzant el quart 70-44.

Últim quart és el pitjor quart per als dos equips, sobretot per nosaltres amb acumulació de faltes i escollint males opcions per poder facilitar el nostre joc. El desavantatge en el marcador costa però aconseguim que elles només anotin 9 punts, acabant el partit 79-53. 

Seguirem treballant durant la setmana i millorarem, ganes de treballar i són sempre!!

5-6-7 MA-NYA-NET!!!

Amb el patrocini de: