MORA D’EBRE vs SMB

CB MORA D’EBRE 74 – 46 MANYANET REUS B

Partit contra un rival amb molta més experiència que nosaltres i en un camp molt difícil.

Primer quart amb bona dinàmica ofensiva, però molts errors defensius i amb un primer minut amb 2 antiesportives en contra, acabem amb un menys 6. Segon quart amb la mateixa dinàmica defensiva, molt fluixos en la defensa de l’1 contra 1 i en el rebot defensiu, el rival aprofita per marxar al marcador al descans amb un +14 a favor.

Tercer quart competim bé en certs minuts i baixem la diferència però al final la intensitat defensiva decreix i perdem el període per 6 punts. Últim quart on el partit estava molt difícil, i vam intentar lluitar fins al final, però no va ser possible.

El percentatge de tirs lliures, un 38%, fa que la diferència encara sigui major i un conjunt de factors externs no ens van deixar competir com sabem.

Partit per oblidar, comença una nova setmana i amb ganes de seguir treballant pel pròxim.

5, 6, 7 MANYANET

Amb el suport de: