CASTELLDEFELS vs SFA

BF CASTELLDEFELS 37 – 51 MANYANET REUS A

Tercer partit de la lliga a casa d’un rival on no és massa anotador però et fa treballar per guanyar. Sortim des de banqueta motivades i amb ganes, i acabem el primer quart 4-12 a favor.

El segon quart el comencem millor que l’anterior, més situades dins de pista, amb ganes de córrer contraatacs i sobretot de defensar. Anem creixent com a equip que som i arribem a la mitja part amb un 17-38 per nosaltres.

Comença el tercer quart amb tot l’equip bastant conscienciades ja que aquest període acostuma a passar factura, però continuem treballant contra un equip que cada cop està jugant millor i comença a veure més clar la cistella, però segueix errant. Acabem el quart 22-50 en el marcador.

Últim quart per endavant i és el que ens fa passar una mala jugada, ens relaxem per la comoditat del marcador a favor i els errors en els tirs lliures i elles que anoten cistelles seguides i recuperen alguna pilota les fa créixer i aconsegueixen fer el seu millor quart, deixant-nos anotar un sol punt en tot el quart. Finalitza el partit amb un 37-51 a favor, on ens adonem que la feina ha sigut molt bona la majoria de partit, però hem de fer-ho fins els minut 40. Seguirem treballant per portar més victòries!!

5-6-7 MA-NYA-NET!

Amb el suport de: