SMB vs PLOMS

MANYANET REUS B 66 – 49 C.N. REUS PLOMS

Primera victòria de la temporada contra un rival que ja coneixíem de la pretemporada.

Inici igualat amb un primer període acabat en 19-20 a favor, però notàvem bones sensacions des del primer minut. Tot i això, vam regalar moltes pilotes que ells van aprofitar per acabar igualats als primers 10 minuts de partit.

Segon quart, pugem la defensa i es veu reflectit en el parcial 18-9 a favor, amb un joc molt coral dels nostres jugadors. Al tercer quart seguim amb la mateixa dinàmica en defensa i pugem el ritme en atac fent contraatacs i castigant el rebot ofensiu, aconseguint un parcial de 21-8, que serà la màxima diferència del partit un +23 a favor nostre. Últim quart ens relaxem, sobretot en defensa, i ells aprofiten per retallar una mica el marcador, parcial de 7-13 en contra.

Content per les sensacions del partit i per veure conceptes treballats als entrenaments reflectits al partit. A seguir treballant!

Amb el patrocini de: