CMV vs CB VALLS

MANYANET REUS VERD 66 – 48 C.B. VALLS 

Un inici espectacular, on hem sortit molt forts i molt intensos, amb molt de ritme, on hem sigut molt superiors amb tots els aspectes. El físic i el domini del rebot ens ha fet ser els amos del joc en tot moment i marxar  29 a 9 al final del quart. Al segon quart el rival ha entrat al partit, han apretat més i nosaltres  no hem estat tant encertats, i ens ha fet cometre molts errors i ells que retallessin la distancia. En algun moment  s’han posat a 10 punts, pero uns 2 min finals bons ens ha fet marxar al descans 42 a 26. 

Al tornar del descans ha estat un quart més fluixet, pocs punts en els dos equips i un joc ple d’errors. Potser pel cansament o potser per l’ansietat i les ganes per voler agafar mes distància pero ells amb uns tirs exteriors oberts després de 2 o 3 errades s’han ficat 52 a 39. Quedava un últim quart on tot podia passar i volíem acabar amb bones sensacions. Hem començat l’últim quart amb la mateixa tònica del tercer quart, pero a mica en mica que avançava ens trobàvem mes còmodes i llegíem millor les avantatges agafant una avantatge final de 18 punts, amb un resultat final de 66 a 48. El Valls no ha deixat de lluitar tot i veure’s superat en molts moments, nosaltres encara que ens costava  hem pogut implantar el nostre joc i ser superiors. Hem sigut millors al inici i això ens ha ajudat a portar el ritme del partit, però el Valls anant per darrera han lluitat molt i te molt marge de millora. Enhorabona a l’equip per la segona victoria pero encara ens queda molt per donar, i podem ser millors, només hi ha un camí,

A seguir treballant!!

Amb el patrocini de: