PIM vs ADT

MANYANET REUS 60 – 51 A.D TORREFORTA

Primer partit del preinfantil masculí després de gairebé un mes i mig d’haver començat la temporada. Un esdeveniment el qual li teníem molt de respecte perquè hem estat treballant moltes coses i no sabríem com sortirien el dia de partit. Doncs bé, el resultat no ha estat gens dolent, i és que vam jugar força bé i vam poder veure cosetes que hem anat treballant des de l’inici de temporada.

La intensitat defensiva ens va permetre moltes opcions, a les que cal afegir de les pilotes que vam aconseguir robar i acabar de manera ràpida a cistella. Dos aspectes que no hem de baixar guàrdia i els quals hem de seguir treballant per fer-ne més, en volem més! També el rebot, que encara queda mooooolta feina …

A nivell d’atac força bé, jugant ben oberts i amb espai, malgrat que no va ser el dia dels grans encerts, vam fallar molt sota cistella. Però, igual que amb la defensa, seguirem treballant per anar-ho millorant.

5, 6, 7 MANYANET!!!