JF vs MORELL

MANYANET REUS 42 – 37 C.B. MORELL

El passat dissabte el júnior femení es va emportar la seva tercera victòria de la temporada contra un CB Morell que no els hi va posar gens fàcil. Les jugadores sabien que havien de treballar durant tot el partit si es volien endur el partit, i així ho van fer, mantenint la constància de treball tant en defensa com en atac durant tot el partit. El poc encert de les nostres jugadores va fer que el marcador anés igualat durant Tot el partit, però el que sí va marcar la diferència va ser una defensa agresiva, evitant que les del Morell aconseguissin un bàsquet fàcil.

Les noies del júnior femení van donar un gran exemple a tots els nens i nenes de P5 que van venir a jugar durant els minuts de descans i la mitja part del partit. Per altra banda, ells també van ser un gran suport per a elles, animant durant tot el joc i celebrant totes les cistelles.

Bona feina del júnior femení, ara cal seguir treballant per seguir millorant. 

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: