DEBUT P5

Aquest dissabte a la tarda les nostres grans estrelles del bàsquet van realitzar el seu primer debut oficial. Després de no poder-ho fer durant la temporada passada, els d’aquesta promoció van poder disputar fins a 3 partidets coincidint amb els descansos del partit que va enfrontar el nostre júnior femení amb el CB Morell.

Els nostres petits van poder gaudir d’un partit molt ajustat i on també vam aprendre “in situ” elements de partit que en un entrenament costa més de saber i entendre-ho; com ara la defensa o l’atac, el marcador: temps i tempteig de punts; colors, pilota, arbitratge, límits … I, també, animar a les nostres noies!!!!

A banda, els pares i mares dels nostres petits també van poder entrar com a públic i ens van poder animar, tant a nosaltres com a les noies del júnior.

Ens va encantar i ben aviat en tornarem a repetir!!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: