VALLS vs CF

C.B. VALLS 74 – 38 MANYANET REUS

Segon partit de la temporada de les nostres cadets al camp del CB Valls. Ens estem adaptant encara a l’equip i les coses no acaben de sortir com voldríem, però el més important és que no perdem les ganes de treballar i d’aprendre. 

Sortim molt posades i concentrades al primer quart però encara no aguantem el ritme durant tot el partit, és cert que el fet de ser poques i tenir poca rotació tampoc ens va ajudar. 

Som capaces de molt més però com a equip necessitem el nostre procés, ara bé tot comença des dels entrenaments, hem d’agafar mes ritme i saber-nos posicionar en el camp. Estem contentes del treball que estem fent però sabem que podem donar molt més. 

Seguirem esforçant-nos al màxim per ser millors jugadores i treure tot el que tenim per ensenyar i demostrar. 

5, 6, 7, MANYANET!!.

Amb el patrocini de: