CF vs PLOMS

MANYANET REUS 24 – 59 C.N. REUS PLOMS

Primer partit de lliga de les nostres cadets contra un rival directe i amb molta intensitat. L’inici del partit va estar marcat pel nerviosisme i per la pressió que teníem a sobre que ens va costar de gestionar al llarg de tot el partit. Cada errada que nosaltres cometíem elles ho convertien en una cistella fàcil i això ens va fer bastant de mal. 

Al llarg del partit no vam ser capaces de jugar tranquil·les i al nostre joc, això va fer també que falléssim moltes cistelles fàcils, però de tot se n’aprèn i aquest partit ens ha de servir, hem de buscar la part positiva. 

 Si en un moment puntual del partit vam ser capaces de treure la intensitat i el ritme aconseguint així robar quatre pilotes seguides i convertir-les en cistella, vol dir que tenim la capacitat i les eines per fer-ho, ara però toca aprendre a treballar la part tècnica i tàctica per també la part emocional, ja que influeix molt en el joc. 

Ara bé, la temporada només acaba de començar i no podem deixar de treballar, hem d’aprendre dels errors i adonar-nos cap on volem seguir. Som capaces de molt més i no serà gens fàcil però mica en mica ho aconseguirem!

Ara toca preparar-se i seguir per al pròxim cap de setmana i per tot el camí que haurem de recórrer al llarg de la temporada. Som-hi noies!

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: