RAPITENC vs CMG

C.B. RAPITENC 87 – 68 MANYANET REUS GROC

El partit ha començat amb molta intensitat per part de l’equip local on el Manyanet de mica en mica s’hi ha anat adaptant fins a igualar-la, tot i això, el CB Rapitenc ja havia marxat de 10 punts en el marcador.

A partir d’aquí, els de Reus han mostrat la seva millor versió, i amb joc col·lectiu i una defensa a tota la pista han pogut mantenir la diferència en el marcador tot i la diferència física que hi havia entre els equips, per arribar a un 38 a 29 a la mitja part.

Després de la mitja part, el Manyanet a baixat la intensitat i ha comès errors no forçats sota la cistella i això ha permès que l’equip local hagi pogut eixamplar la diferència fins als 32 punts al final del tercer quart.

Tot i això, el Manyanet s’ha pogut refer i amb molta empenta, molt bona defensa i robant pilotes amb la pressió a tota la pista que estaven fent han aconseguit reduir la distància al marcador amb un parcial de 28 a 15, per acabar amb una diferència de 19 punts.

Un partit que ens ha demostrat que mai es pot baixar la intensitat ni la concentració i que ens marca un punt d’inici per seguir treballant i millorant!

5, 6, 7… MA-NYA-NET!

Amb el patrocini de: