SFB vs CAMBRILS

MANYANEYT REUS B 40 – 48 C.B. CAMBRILS

Les nostres sèniors van iniciar la temporada contra un rival potent com és el CB. Cambrils. 

Va ser un partit on no vam sortir gaire encertades, ens va costar molt anotar i agafar el ritme del partit, a més a més  vam cometre moltes errades que es convertien en cistella per al rival. El neguit, el nerviosisme i la precipitació en certs moments feien que no ens acabéssim de sentir còmodes dins a pista. Sabíem que era un rival que sabíem que no ens posaria les coses fàcils per la seva intensitat i veterania d’algunes jugadores.

Arribem a la mitja part amb una diferència de 16 punts per a l’equip rival i l’inici del tercer quart es comença a veure un abans i  un després, malgrat que costa veure-ho reflectit en el marcador ja que a falta de 3 minuts vam arribar a una diferència de vint punts en contra. 

Mica en mica comencem aparèixer i ser l’equip que som, un equip amb ritme i intensitat i agafant confiança en el tir exterior.

Gràcies aquest canvi de xip vam anar disminuint la distància en el marcador fins acabar perdent només de 8 punts de diferència.

Això ens ha de servir per demostrar-nos que treballant des d’un començament al nostre joc som capaces de molt més, ara toca seguir esforçant-nos de valent i mantenir el nostre ritme de treball, la temporada només acaba de començar i queda molt de camí per recórrer!

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: