SFA vs CBT

MANYANET REUS A 42 – 44 VOLVO CBT

Primer partit de temporada d’un Sènior femení que ha apostat per un joc dinàmic , agressiva defensa i sobretot per la joventut de les noies de la casa. Aquesta setmana ens visita el CBT , equip teòricament superior al nostre, i així ho semblava al final del primer quart 7-14. Hem tingut problemes per buscar tirs alliberats i el CBT aprofita per amb ràpids contraatacs marxar en el marcador.

En el segon quart, tot i seguir tenint dificultats per anotar en atac, la nostra defensa aconsegueix aturar l’atac del CBT. La nostra agressivitat a tota pista ens permet fer un canvi de ritme al partit i aconseguim reduir una mica les diferències en el marcador. Mitja part 17-20.

En el tercer quart mostrem la nostra millor cara, ens creiem que som capaces de fer un pas endavant i busquem el nostre millor tir en cada atac.  Un parcial de 20 a 12 ens posa per sobre en el marcador. El nostre joc és alegre, ràpid i agressiu. El tercer quart acaba 37-32.

En el darrer quart CBT reacciona i intensifica la defensa. Tenim moltes dificultats per anotar i elles poc a poc s’apropen en el marcador. A manca de 2 minuts igualen el marcador 40 a 40. Però cap equip vol baixar els braços , en un final molt igualat CBT aconsegueix una victòria molt ajustada (42-44), no hem aconseguit el premi del nostre intens treball.  Però el partit ha estat disputat, competit i entretingut. Sens dubte aquesta és la línia a seguir! 

5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el patrocini de: