ROSER vs JM

C.B. ROSER 56 – 62 MANYANET REUS

Primer partit de la competició per l’equip Junior Masculí i primera victòria a una pista complicada com la del C.B. Roser.

L’enfrontament va començar amb un Manyanet molt endollat tant en defensa com en atac. La forta pressió que vam exercir sobre els jugadors exteriors del Roser ens va permetre recuperar moltes pilotes, que sumat a l’encert en el tir exterior (6 triples a la primera part) ens va permetre marxar al descans amb 14 punts d’avantatge (24-38).

A la segona el Roser surt decidit a capgirar el marcador, controlant el rebot i amb un major encert exterior. Amb un parcial de 14-0 als primers 5 minuts del tercer quart aconsegueix igualar el partit. A partir d’aquest moment l’equip es refà augmentant la intensitat defensiva, i gràcies als tirs lliures aconseguim sobreviure a un tercer període que finalitza 45-55 favorable al Manyanet.

Últim període d’infart en el que gràcies a una sòlida defensa col·lectiva i de nou a l’encert en els tirs lliures aconseguim tancar el partit amb solvència.

Enhorabona a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: