JF vs AGUILES

MANYANET REUS 49 – 40 C.B. ÀGUILES

Primer partit de lliga del Junior Femení, primer partit a casa i ens l’emportem. Juguem contra un equip treballador, que no es dóna per vençut. Durant el primer quart sortim una mica adormides, ens costa posar-nos a ritme de partit, però una vegada ens hi vam posar, ja va anar la cosa cap a millor. Comencem a ser agressives, a robar pilotes i a no tenir por per encarar la cistella, i les coses comencen a sortir. Durant el tercer quart del partit, tornem a sortir adormides, potser amb un excés de confiança, que Àguiles va ser aprofitar i atrapar-nos en el marcador, ens n’adonem i ens tornem a posar les piles. La clau del partit va ser apretar en defensa i la verticalitat en atac. Cal seguir treballant, per millor i mantenir el ritme, i sobretot, per arribar a ser més constants durant el partit, sense tenir tants alts i baixos. Seguim treballant per aprendre i disfrutar més del bàsquet!

Bona feina de les noies!

5, 6, 7 MANYANET!

Crònica patrocinada per: