AMPOSTA – SMB

C.B. AMPOSTA 84-57 MANYANET REUS B

Primer partit de la temporada del SMB contra un rival amb molta experiència i un joc interior potent.

El començament del partit vam sortir entonats sobretot de llançament exterior i aconseguint un parcial de 5-10 a favor.

A partir d’aquest moment el rival ens va començar a castigar basant-se en el joc interior i van capgirar el marcador. El segon quart va començar amb dos cistelles ràpides col·locant  un -10 al marcador, diferencia que es va mantenir fins a la mitja part.

Amposta va sortir al tercer quart amb més intensitat i les idees més clares; aconseguint un tercer parcial de 22 a 14. L’últim quart vam pujar la intensitat defensiva i vam poder fer més transicions. Tot i que no vam estar encertats, vam trobar opcions bones pel llançament.

S’ha de seguir treballant, som un equip molt jove que ens falta seguir aplicant conceptes treballats als partits i això només acaba de començar!

Amb el patrocini de: