JOAN REBULL vs BM3

Dissabte dia 5 els benjamins de 3r van jugar el seu últim partit d’aquesta temporada.

Abans de parlar sobre el partit, ens agradaria fer un recorregut per aquesta temporada tan atípica però profitosa.

Vam arribar al mes de setembre després de molts mesos sense poder gaudir de i amb la pilota; per culpa del confinament els nens havien perdut mitja temporada de prebenjamins i les entrenadores mitja temporada de formació i això es va notar.

De totes maneres, estàvem tots més motivats que mai després de tant temps sense entrenar i això ens va ajudar a posar-nos per feina i aprofitar tots i cadascun dels entrenaments des del minut 1. Gràcies a tot aquest esforç i motivació hem pogut veure una evolució en cada jugador respecte l’inici de la temporada. 

Estem molt contentes de la feina realitzada al llarg de la temporada, i també molt agraïdes per la confiança que les mares i pares heu dipositat en nosaltres, sabem que ha estat una temporada complicada també per vosaltres.

Un cop dit això, i centrant-nos amb el partit, només calia veure les ganes que tenien de jugar i donar-ho tot. Es va veure reflectit tot l’esforç i feina que havien realitzat durant la temporada. Vam defensar un munt i vam robar moltíssimes pilotes, vam ser valents cap a cistella, vam assolir els 3 objectius que ens havíem proposat a l’inici del partit, vam animar com mai des de la banqueta… En resum, hem acabat la temporada de la millor manera possible.

Ara, un cop acabats els entrenaments, ens queda despedir-nos el dia 22 amb el concurs de tirs lliures i triples i gaudir de l’estiu per tornar a tope al mes de setembre.

Hem après molt de vosaltres, i esperem que vosaltres de nosaltres també. Estem molt orgulloses de com heu evolucionat i treballat al llarg d’aquesta temporada! 

Amb el suport de: