P5 vs LESTONNAC

Dissabte al migdia els nostres grans babies de p5 van jugar un partit contra l’escola Lestonnac de Tarragona.

Una trobada que ens va anar molt bé als dos equips, però especialment, per a nosaltres, que a diferència del partit que vam fer contra la Puigcerver, ens vam trobar més confiats i deixats anar. Vam moure molt bé la pilota: corrent i fent-la botar, fent passes, anant a buscar-la quan la tenia el rival i prenent-li, a més que també vam fer moltes cistelles!

Vam sortir des d’un inici súper posats i amb moltíssimes ganes, amb ganes de jugar i demostrar tot el que hem après durant aquest curs. Un curs que el recordarem per tots els canvis, anades i vingudes de normatives, però al que podrem dir que “hem guanyat al virus”, ja que hem pogut seguir entrenant la majoria de la temporada.

Tant Pau com jo, en Joan Marc, estem molt contents d’aquets grup, vam començar sent 5 jugadors/es i hem acabat sent-ne 12, això és per estar ben orgullós de la feina feta durant aquests mesos, especial, els d’enguany.

El proper 22 de juny ens retrobarem amb els nostres jugadors/es per tal d’acomiadar la temporada amb el Concurs de Tir i amb una petita sorpresa que els hi hem preparat amb molta il·lusió.

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el suport de: