Prebenjamí 2n

Durant aquesta temporada, el prebenjamí de segon ha estat treballant sense parar. Tot i haver començat sense la motivació dels partits, sabíem que ens havíem de preparar, ja que tard o d’hora tornaríem a jugar.

Ha sigut una temporada amb pujades i baixades, dies que ens hem portat millor que d’altres, dies amb més treball…, però hi ha una cosa que no ha canviat: no hem deixat mai de passar-ho bé i de divertir-nos. Hem après a jugar i treballar alhora.

Hem tingut baixes durant el curs, però no tantes com noves incorporacions, que han estat treballant de valent, posant-se al nivell de la resta, que portaven més temps amb el bàsquet. Tot i això, hem acabat la temporada sense que es notessin les diferències.

Tota l’evolució que hem fet, s’ha notat sobretot en els partits. Hi ha hagut una gran diferència entre el primer i l’últim. Tot i que hi ha hagut resultats no tan bons com els altres, no hem deixat de treballar en cap moment. Quan ens trobem amb l’equip contrincant davant, ens creixem; ja ens poden estar guanyant de molt, però nosaltres no baixem els braços i no deixem d’intentar-ho.

Estem molt orgullosos de tot el treball que hem fet al llarg de tots aquests mesos, i de tot el que els nostres nens han aconseguit.

Ens veurem el dia 22 de juny, al concurs de tir, per tal d’acomiadar-nos de la temporada tots plegats.

Us desitgem un bon estiu!!

Amb el suport de: