BM3 vs SANT JOSEP

Partit del nostre Benjamí Groc contra Sant Josep, segon partit que jugàvem contra ells. El primer quart vam sortir que no sabíem on estàvem, l’equip contrari ens posava les coses difícils en defensa i nosaltres no sabíem com atacar. El segon quart va anar molt millor gràcies a la nostra defensa però no vam aconseguir parar tots els seus atacs ràpids. Quan vam començar els altres dos períodes, els hi vam posar unes pautes per millorar la nostra defensa i que van saber portar amb gran èxit. La nostra defensa és el punt fort del nostre equip i amb l’esforç vam aconseguir parar alguns atacs ràpid que abans no podíem. A més, els nostres atacs, tot i que en menor número de vegades que els visitants, vam estar força encertats, cosa que ens seguia donant impuls i motivació per seguir treballant.

Hem de seguir treballant!!! Molt contents del treball dels petits!!

5, 6 , 7 MANYANET!!!!!

Amb el suport de: