PB1 vs PUIGCERVER 1R

Segon partit que juguem contra l’escola Puigcerver, aquesta vegada contra l’altre grup de 1r.

Un partit molt similar al darrer que vam jugar contra aquesta escola: un equip ple de lluitadors i lluitadores, amb tècnica i molt agressius (esportivament parlant). Aquesta vegada però, no ens vam fer enrere tant com va passar la darrera vegada. Dissabte vam mostrar una molt millor cara, vam gaudir més del partit i ens van sortir més coses.

Aquesta setmana estem entrenant anar directe a cistella i buscant ràpid un bàsquet, el més fàcil possible. A veure si per al proper partit podem mantenir la línia ascendent de millora, treball i lluita que estem portant aquestes darreres jornades.

Poder jugar partits aquesta temporada ja és una gran victòria, no ens interessen els partits guanyats o perduts, ens interessa el treball fet i, en tot cas, la única victòria que hem de tenir present és la lluita contra aquest maleït virus que tant pel sac ens està donant.

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!

Amb el suport de: