VILA-SECA vs JMG

CB VILA-SECA 32 – 79 MANYANET REUS GROC

Aquesta setmana ens toca visitar al Vila-seca, tot i que van últims de la lliga, teníem clar que tot depèn de nosaltres. I així ho hem demostrat, hem fet un primer quart espectacular,  en 7 minuts realitzem un parcial de 2-21 gràcies a la nostra agressiva defensa i molt, molt encert en atac. Vila-seca ens sorprèn sortint en zona des del minut 1 i nosaltres ataquem amb intel·ligència, aconseguim tirs alliberats i anotem 3 triples que ens permeten marxar en el marcador.   El primer quart acaba 9-28, colpegem primer i ells baixen els braços massa fàcil.

La resta del partit sense massa història , dominem els aros i anotem amb facilitat, juguem ràpid i imposem el ritme que més ens convé. Ja ens feia falta un partit relativament fàcil i que es vegin aquests petits detalls que anem treballant als entrenos!

La setmana vinent la tornada, cal seguir treballant com fins ara!!  

5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el suport de: