VIDAL I BARRAQUER vs BMG

VIDAL I BARRAQUER – MANYANET REUS GROC

El dissabte passat el benjamí de 3r va tenir partit al pavelló del Cambrils, i quin partit!

Vam sortir des de l’inici totalment connectats, volíem que la pilota fos nostra tota l’estona, lluitàvem cada pilota i érem valents a l’hora d’anar a cistella. Vam aconseguir mantenir el ritme i la intensitat durant tot el partit i tots els nens i nenes van coincidir en que quan treballem i ens esforcem tenim clar que aquell partit l’hem guanyat.

Cada partit millorem, cada cop tenim mes ganes de que la pilota sigui nostra, cada cop practiquem tot allò que se’ns planteja als entrenaments i que ens és més complicat i ens atrevim a fer-ho als partits, adonant-nos que al final ens surt sense pensar.

Estem segures que aquests benjamins encara tenen moltes coses per ensenyar-nos, i si el ritme d’entrenos i partits segueix sent com és ara estem segures que arribarem molt lluny.

5, 6, 7 manyanet!

Amb el suport de: